Search
  • tori Puig

La revolució serà comprada i venuda.

No sóc una cínica. Ho podria ser si no tingués fills, però precisament per ells tinc la responsabilitat de ser una participant activa a la meva comunitat, al meu país, i al nostre planeta. En altres paraules, hem de ser conscients durant la resta de les nostres vides i no amagar-nos de les càrregues que són dures.

No hi ha incentius reals per practicar la responsabilitat social i ambiental. El Govern no fa les nostres vides més fàcils per intentar minimitzar el nostre impacte, i sovint el nostres esforços i sacrificis no són reconeguts.

Per tant, per què fer-ho? La resposta és molt senzilla: a més que pateixis algun tipus de trastorn de personalitat narcisista o algun tipus de psicopatia no hi ha altra opció. Ens ho devem a nosaltres, als nostres veïns i a les futures generacions deixar algun tipus de societatat i planeta sans. És fàcil i tothom pot participar, inclòs aquells que pateixen alguna de les patologies mencionades.

Deu maneres de formar part d'aquesta revolució:

1. Comprar productes locals i donar suport a l'economia local.

2. Comprar béns reciclats i fe segona mà.

3. Comprar qualitat, no quantitat. Aprendre a apreciar l'artesania i l'art.

4. Menjar orgànic i només comprar béns comercialitzats ètics.

5. Cuinar, convidar gent, menjar i ser alegre

6. Pagar a la gent un salari viu.

7. Contracta gent que estan en risc d'exclusió social a la nostra comunitat.

8. Boicoteja les coses que estan fent del nostre món un lloc pitjor.

9. Suporta les iniciatives de cultura local des de la música fins als murals de paret. L'art és influent, i el bon art és transformació.

10. Treballa per convertirte en un membre positiu de la societat.

120 views0 comments